Een uitzicht omringt door natuurlijke luxe

Met een schitterend uitzicht over de stad en het water is dit een parel van een appartement in Rotterdam. Het interieur is passend bij de beoogde stijl: een strakke en moderne uitvoering. Als side table bij de luxe fauteuil is gekozen voor één van onze bijzettafels van versteend hout. Dit betreft een hele bijzondere uit het assortiment: in plaats van een massief stuk betreft dit de lichtgewicht variant van een versteend hout bijzettafel. De ruimte binnen in is hol en de buitenzijde wordt gevormd door gepolijste delen van versteend hout. De versteend hout stukken zijn verbonden met transparante epoxyhars: een schitterend product.

De bijpassende versteend hout salontafel past fantastisch bij de uitstraling van het appartement. De tafel is volledig gepolijst waardoor de tafel zich feilloos mengt in de sfeer van de ruimte. De bruine aardetinten geven de tafel de gewenste warmte mee. Tussen het moderne interieur staat hier een tafel met een historie dat miljoenen jaren terug in de tijd gaat. Meer informatie hieronder:

Versteend hout stammen

Deze versteende stam is een lichtgewicht versie van de massieve variant. De versteend hout stam is zodoende gemakkelijk verplaatsbaar. We hebben diverse varianten van versteende stammen beschikbaar: moderne vierkant en ronde modellen en modellen met een natuurlijke uitstraling. Kijk voor meer informatie op de pagina van versteend hout stammen.

versteend hout stam

Versteend hout salontafel

Versteend hout salontafel zijn gemaakt van enorme versteende stammen die voornamelijk op Sumatra worden gevonden. Het fossiele hout is afkomstig van gevallen bomen miljoenen jaren terug in de tijd. Schitterende bruine aardetinten in combinatie met moderne zwarte tinten en de oorspronkelijke jaarringen nog zichtbaar: een zeer unieke meubelstuk. Deze salontafel is op maat gemaakt zodat deze perfect onder de zit van de bank valt. Kijk voor meer informatie bij onze versteend hout tafels:

versteend hout salontafel

Meer informatie?

We denken graag mee over de realisatie van uw project. Neem gerust contact met ons op!

versteend hout stam