Agaat bijzettafels: blikvangers in het interieur

Vanwege de mooie uitstraling is agaat een zeer geliefde edelsteen. De schitterende kleuren en kristallen springen direct in het oog en agaat bijzettafels worden dan ook met regelmaat ingezet in luxe interieurprojecten. Wij bieden deze bijzondere bijzettafels aan in iedere gewenste afmeting. Ook leveren wij deze bijzettafels in drie verschillende kleuren agaat: naturel/grijs, zwart en blauw. Naast bijzettafels hebben wij ook agaat eettafels en agaat salontafels.

Ontstaan en herkomst van agaat

Het woord agaat is afkomstig van het Latijnse woord Achates, de naam van een rivier op Sicilië waar deze steen voor het eerst gevonden werd. Naast Italië wordt agaat ook op meerdere plekken op de wereld gewonnen, zoals India, Zuid Afrika en Zuid Amerika. De meeste agaat stenen die wij gebruiken zijn afkomstig van Brazilië. Agaten worden gevormd in gesteente waarin zich blazen, scheuren of spleten bevinden, zoals in vulkanisch gesteente. Een opgevulde holle ruimte is laagsgewijs opgevuld met mineralen. Meer informatie over agaat bijzettafels vindt u hieronder:

01
Bewerking
02
Soorten
03
Maatwerk
04
Levering
01.

Met zorg geproduceerd

Iedere Agaat tafel wordt samengesteld uit de mooiste Agaat stukken. Deze worden op een transparante glasplaat samengevoegd voor het mooiste effect. Door het polijsten van het blad komen de kleuren schitterend tot hun recht.

02.

Leverbaar in 3 kleuren

Wij leveren onze Agaat tafels in 3 kleuren: grijs/naturel, zwart en blauw.

03.

Uw Agaat tafel op maat

De tafels worden op maat geleverd: rond of vierkant in de gewenste hoogte met keus uit diverse onderstellen.

04.

In heel Nederland en België

Wij leveren onze Agaat tafels door heel Nederland en België.

Onderstel op maat

Iedere Agaat bijzettafel wordt in de gewenste hoogte geleverd met keus uit diverse typen onderstellen. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw bijzettafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

agaat bijzettafel onderstel op maat

Meer informatie over agaat bijzettafels?

Bespreek met ons de mogelijkheden en uw wensen. We informeren u graag over dit mooie type bijzettafel. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle opties kunnen laten zien.

agaat bijzettafel

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.