Een riviersteen waskom voor een natuurlijk effect

Een riviersteen waskom zorgt voor een prachtig natuurlijk effect in uw badkamer. Juist bij moderne badkamers vormt een riviersteen waskom een mooie match tussen modern en natuurlijk. Onze riviersteen waskommen zijn afkomstig van midden en oostelijk Java, Indonesië.

Van rivierkei tot riviersteen waskom

Onze riviersteen waskommen worden gemaakt van rivierkeien die voornamelijk bij rivierbeddingen in Indonesië worden gevonden. De juiste afmetingen worden geselecteerd en bewerkt tot een riviersteen waskom. De waskommen zijn met de hand bewerkt en gepolijst. Hierdoor heeft iedere riviersteen waskom zijn eigen unieke karakter. Riviersteen waskommen hebben een overwegend grijze tot lichtbruine kleur. Wist u dat we onze riviersteen waskommen ook als set leveren? Deze waskommen komen met elkaar overeen in zowel afmeting, vorm en kleur.

Ruime keuze riviersteen waskommen

Wij hebben een ruime keuze aan riviersteen waskommen. U kunt de riviersteen waskom of kommen naar wens uitkiezen. Gaat u voor één grotere waskom of 2 kleinere? U bent van harte welkom in onze showroom. Meer informatie over onze riviersteen waskommen vindt u hieronder.

01
Uitstraling
02
Bewerking
03
Leverbaar in sets
01.

Natuur ontmoet modern

De combinatie van natuurlijke en moderne elementen zien we steeds vaker in het hedendaagse design. Een mooie afwisseling van materialen zorgt voor de juiste sfeer, ook in uw badkamer.

02.

Van kei tot waskom

Nadat de rivierkeien gevonden en geselecteerd zijn, worden deze gezaagd. De rivierkei heeft van zichzelf een rond of ovale vorm. De keien worden uiteindelijk met de hand bewerkt tot een prachtige waskom.

03.

Perfecte match

We hebben een ruime keus aan riviersteen waskommen. U kunt bij ons dus waskommen bij elkaar zoeken die perfect matchen met elkaar.

Meer informatie over onze riviersteen waskommen?

We informeren u graag over onze riviersteen waskommen. Wilt u een overzicht ontvangen van het huidige aanbod, neem dan contact met ons op. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom.

rivierstenen wasbak - waskom

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.