Marmer salontafels op maat

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod marmeren salontafels en bieden veel verschillende typen en kleuren marmer aan. Van het witte Carrara marmer, het zwarte marmer Nero marquina en het groene marmer tot zeer unieke marmersoorten. Laat u informeren over ons marmer aanbod en de mogelijkheden die we bieden. Voor elke gewenste uitstraling bieden wij een geschikte marmersoort aan. Of u nu een rustig ogende marmeren salontafel wilt of juist een salontafel van marmer dat enorm in het oog springt: ons ruime aanbod van marmer matcht altijd met uw wens. Naast salontafels hebben wij ook marmeren eettafels en marmeren bijzettafels.

Marmeren salontafel
Marmeren salontafel
Marmeren salontafel
Marmeren salontafel
01

Uw marmeren tafel op maat; onze werkwijze

U kunt bij ons aangeven welke kleur of welk type marmer de voorkeur heeft. Binnen bepaalde kleuren bieden we diverse marmersoorten aan. Hierna stellen wij een beschikbare marmeren plaat aan u voor waaruit uw marmeren tafelblad geproduceerd kan worden. Uw marmeren tafel op maat houdt bij ons dus in dat u van te voren weet hoe uw marmeren salontafel eruit komt te zien!

Uitstraling van uw marmeren salontafel

Behalve het type marmer bepalen nog een aantal zaken het karakter van uw marmeren tafel. De afwerking van het marmeren tafelblad is zeer belangrijk. Een gepolijste marmeren salontafel zorgt voor een chique uitstraling en een mat marmeren blad zorgt voor een subtiele look. Als laatste kunt u kiezen voor een geborstelde afwerking waarbij het blad een matte afwerking krijgt met een subtiel reliëf voor een natuurlijk effect.
Randafwerking en het onderstel zijn daarnaast beslissend voor het karakter van uw salontafel van marmer.

grijze marmeren salontafel
marmeren salontafel zwart bruin
witte marmeren salontafel
vierkante marmeren salontafel zwart bruin
smalle marmeren salontafel grijs
01

Marmer impregneren: bescherming tegen vloeistoffen

Voordat we onze marmer salontafels leveren zorgen we voor de juiste bescherming van de salontafel door het oppervlak te behandelen met een speciale impregneer. Uw marmeren salontafel is zo extra beschermd tegen vloeistoffen en zo blijft de schitterende uitstraling voor lange tijd behouden.

Meer informatie over onze marmeren salontafels vindt u hieronder:

01
Blad afwerking
02
Kwaliteit
03
Maatwerk
04
Levering & installatie
01.

Gepolijst, gezoet (mat) of geborsteld

De afwerking van het marmeren blad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw marmeren tafel, naast gepolijst en gezoet(mat), is een mooi natuurlijk effect met licht reliëf mogelijk door middel van een geborsteld oppervlak.

02.

De beste kwaliteit marmer

Zoals voor al onze producten geldt staat kwaliteit bij ons voorop. Onze marmeren tafels worden gemaakt uit de mooiste marmerstukken. Deze selecteren wij zelf.

 

 

 

03.

Rond, ovaal of rechthoekig

Na de keuze voor het marmertype en de afmeting stemmen wij samen met u het onderstel en de hoogte van uw marmeren salontafel af.

 

04.

In heel Nederland en België

Wij verzorgen de levering en installatie van uw marmeren salontafel. Wij geven daarnaast adviezen om uw marmeren tafel mooi te houden en hebben de juiste onderhoudsmiddelen afgestemd op het type afwerking.

Onderstellen op maat voor uw marmeren salontafel

Iedere marmeren salontafel wordt in de gewenste hoogte geleverd met keus uit diverse typen onderstellen. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw salontafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

Marmeren salontafel

Meer informatie over onze marmeren salontafels?

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? We informeren u graag over onze marmeren salontafels. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en geef bij voorkeur de gewenste afmeting en kleur door, zodat we gerichte informatie kunnen geven. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom in Cuijk waar we alle opties kunnen laten zien.

grijze marmeren salontafel

kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

    Wilt u een offerte ontvangen voor een andere kleur of een specifiek marmertype, dan kunt u uw voorkeur hieronder aan ons doorgeven inclusief de gewenste afmetingen.
  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Naast marmeren salontafels hebben wij ook: