Boomstamtafel voor buiten - mahonie tuintafel
Suar buitentafel
Suar tuintafel
Mahonie tuintafel
Suar tuintafel

Tuintafels

Luxe tuintafels; boomstam tuintafels, granieten tuintafels en dekton tuintafels.

01

Unieke tuintafels als sieraad in uw tuin

Unik heeft schitterende tuintafels in assortiment, van boomstam tuintafels en prachtige granieten tuintafels met uiteenlopende uitstralingen tot de unieke en onderhoudsvriendelijke Dekton tuintafels. We bieden voor elke gewenste stijl in uw tuin een passende tuintafel of u nu voor een natuurlijke look gaat of voor een strakkere en modern karakter. Laat u verrassen door de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Boomstamtafels voor buiten

We bieden twee typen boomstamtafels voor buiten aan: Mahonie tuintafels en Suar tafels voor buiten. Beide boomstamtafels voor buiten  zijn prachtige robuuste tuintafels met een natuurlijke uitstraling. Mahonie tuintafels leveren we in elk gewenst formaat met lengtes tot zelfs 5 meter of meer! De Suar tafels voor buiten kunnen uit voorraad worden uitgekozen in lengtes van 180 t/m 400cm. Kleiner en groter op verzoek. De tafels zijn goed beschermd tegen onze weersinvloeden. vraag gerust naar de mogelijkheden.

Granieten tuintafels

We hebben een ruim assortiment aan granieten tuintafels met unieke granietsoorten. Informeer naar de verschillende granietsoorten die we aanbieden en laat u verrassen door uiteenlopende uitstralingen van deze onderhoudsvriendelijke tuintafels.

Dekton tuintafels

Zeer onderhoudsvriendelijke tuintafels met mooie marmerlooks. U heeft bij onze Dekton tuintafels keuze uit een ruim assortiment aan uitstralingen wat doet denken aan een marmeren tuintafel. Het voordeel van Dekton tuintafels is de onderhoudsvriendelijkheid en ze zijn zeer geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie over onze tuintafels?

Wilt u direct informatie ontvangen over onze tuintafels? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u geïnteresseerd bent in ons assortiment tuinstoelen vraag dan de catalogus op.

boomstamtafel buiten