Alles over Unik in Cuijk

Bent u op zoek naar een nieuwe marmeren eettafel, een bijzettafel van versteend hout of  iets anders unieks om uw interieur mee te verrijken? Kom langs in de showroom Unik in Cuijk (nabij Nijmegen en aan de A73) en bekijk onze producten in het echt. U vindt hier diverse tafelbladen van alle verschillende houtsoorten, zoals suar en kauri. Maar ook zijn er marmeren tafels in onze showroom te bewonderen. Voor bijpassende eetkamerstoelen en vloerkleden bent u ook bij ons aan het juiste adres.

✔ Ruime showroom  ✔Gratis parkeren voor de deur  ✔Suar, kauri, eiken, marmer en meer

Digitaal onze showroom bezoeken?

Geen tijd om langs onze showroom te komen? Maar heeft u vragen over onze meubels, bijvoorbeeld over de op maat mogelijkheden? Wij staan ook met digitaal advies voor u klaar, live vanuit onze showroom. Bel voor een gratis (video)belafspraak, dan laten wij u onze showroom zien en vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

Bel ons  op +31 (0)485 – 745 790 , stuur een WhatsAppje of vul het contactformulier hieronder in voor het maken van een digitale afspraak.

 

Kauri tafel
marmeren eettafel
Kauri
marmeren eettafel
eettafel versteend hout
01

Ervaar de Unik experience in onze showroom

Er zeker van zijn dat we de tijd voor u hebben? Maak een afspraak in onze showroom. Wij voorzien u graag van informatie en advies.

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Breng een bezoek aan onze showroom

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Tweede pinksterdag 12.00 - 17.00 uur

Unik showroom in Cuijk