Barkrukken

Barkrukken voor diverse woonstijlen

  • Materialen Leder, Microleder, Stof, Velours
Barkruk
Barkruk
01

Luxe barkrukken voor keuken, living en bar

Een luxe barkruk is een steeds vaker gezien meubelstuk in hedendaagse interieurs. Barkrukken in de keuken of barkrukken aan het kookeiland zorgen voor een perfecte plek om gezellig te kletsen en te borrelen. Een bartafel met krukken geeft een gezellig en stijlvol beeld in de ruimte. Bij Unik Living vindt u barkrukken en bartafels in verschillende prijsklassen, geschikt voor elke interieurstijl.

Barkrukken in velvet, stof of leder

Onze barkrukken zijn er in verschillende verschijningen. De meeste modellen zijn volledig naar wens af te stemmen. Stem samen met ons kleur en materiaal af op uw interieur en de ruimte waar de barkrukken komen te staan. Een velvet barkruk zorgt voor een chique uistraling, terwijl een barkruk in leder stoerder oogt. Unik heeft voor elke stijl een passende oplossing.

01

Barkrukken met rugleuning, barkrukken met armleuning en verstelbare barkrukken  

Ons aanbod barkrukken is zeer diverse of u nu een barkruk wenst met- of zonder armleuning, en barkruk met- of zonder rugleuning of liever verstelbare barkrukken: we hebben voor iedere wens de juiste barkruk te bieden. Een actievere en kortere zit op een barkruk leent zich voor barkrukken zonder armleuning en eventueel ook zonder rugleuning. Wanneer de barkrukken dienen om langer te tafelen, dan zijn de barkrukken met armleuning en barkrukken met rugleuning wellicht meer geschikt.

 

Bekijk onze catalogus

Wilt u meer informatie over onze stoelen en krukken? Bekijk dan onze catalogus via onderstaande button of neem contact met ons op!

Meer informatie over onze barkrukken?

Wilt u meer informatie over onze barkrukken of wilt u onze catalogus per mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje bij onze diverse type bartafels voor de perfecte match.

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast barkrukken hebben wij ook