Vergadertafels op maat gemaakt

Vergadertafels vormen een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. Het is dé plek waar ideeën ontstaan, strategieën ontwikkeld worden en waar klanten ontvangen worden. Het is belangrijk dat een vergaderruimte voor inspiratie zorgt en een unieke vergadertafel vormt het middelpunt binnen deze ruimte. Wij leveren vergadertafels van hout in schitterende houtsoorten waaronder suar, massief eiken, mahonie en kauri hout. Daarnaast hebben wij vergadertafels van mooie marmersoorten of diverse soorten keramiek volledig op maat voor uw vergaderruimte.

01

Grote vergadertafels

Grote vergadertafels leveren wij op maat voor uw bedrijf. Onze houten vergadertafels zijn in enorme lengtes leverbaar. Vergadertafels voor 10 personen, vergadertafels voor 12 personen of zelfs vergadertafels voor 20 personen en meer. Bij sommige houtsoorten zijn we in staat enorm lange vergadertafels te leveren uit één stuk hout.

Ronde en ovale vergadertafels

Naast rechthoekige vergadertafels leveren we ronde vergadertafels en ovale vergadertafels op maat. Een ronde vergadertafel of een vergadertafel die ovaal gevormd zijn geven een andere sfeer in uw vergaderruimte. In sommige vergaderruimtes komen vergadertafels met ronde vormen beter tot hun recht en kunnen met hun vorm mooi de ruimte “breken”.

Vraag direct een offerte aan

ronde vergadertafel
01

Kantinetafels en kantoortafels

Onze vergadertafels zijn natuurlijk veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen ook dienen als kantinetafel om uw personeel tijdens hun pauze aan te laten rusten. Onze unieke tafels worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder suar, kauri, mahonie en marmer, en zijn stijlvolle toevoegingen aan elke zakelijke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte kantinetafel voor een informele lunchruimte of een luxe kantoortafel om indruk te maken op klanten, wij leveren vakmanschap en kwaliteit.

eiken vergadertafel
01

Vergadertafels gemaakt van de meest unieke materialen 

Bij Unik Living creëren we vergadertafels die verder gaan dan het gewone, met een scala aan bijzondere materialen zoals suar, kauri, mahonie en marmer. Voeg een vleugje exclusiviteit toe aan uw vergaderruimte met onze unieke creaties. Meer informatie over de materialen van onze vergadertafels vindt u hieronder:

01
Kauri houten vergadertafels
02
Mahonie houten vergadertafels
03
Suar houten vergadertafels
04
Massief eiken vergadertafels
05
Marmer vergadertafels
06
keramische vergadertafels
01.

Vergadertafels van het meest unieke hout wereldwijd

Met kop en schouders steken de vergadertafels van Kauri hout uit Nieuw-Zeeland boven de rest uit als het gaat om uniekheid. Tafels uit opgegraven stammen tot wel 40.000 jaar oud! Het verhaal en de uitstraling van deze tafels is ongeëvenaard. Kijk eventueel ook op de pagina met kauri tafels voor meer informatie.

02.

Grote afmetingen mogelijk

Onze vergadertafels van Mahoniehout leveren we uit één deel en kunnen in enorme lengtes en breedtes geleverd worden. Imposante vergadertafels met een mooie natuurlijke uitstraling. Lees hier meer over deze bijzondere mahonie tafels.

03.

Vergaderen in stijl

Vergadertafels van Suar hout zijn echte blikvangers binnen de ruimte. Stijlvolle tafels die in diverse afwerkingen geleverd kunnen worden. Meer informatie over suar tafels.

04.

Rechthoekig, rond of ovaal

Massief eiken vergadertafels in grote formaten geleverd in zowel rechthoekige vorm, rond of ovaal. Onze eiken vergadertafels zijn daarnaast leverbaar in diverse schitterende afwerkingen zodat u de vergadertafel volledig kunt afstemmen op de stijl binnen uw bedrijf.

05.

Vergadertafel op maat

Vergadertafels van schitterende marmersoorten in de gewenste afmeting. Rond, ovaal of rechthoekig in een gepolijste of matte variant: uw vergadertafel van marmer op maat geleverd.

06.

Een onderhoudsvriendelijke keuze

Onze keramische vergadertafels combineren stijl en duurzaamheid. Ze zijn een praktische keuze voor zakelijke omgevingen waarin elegantie en stevigheid gewaardeerd worden. Kies voor functionaliteit en uitstraling met onze keramische tafels voor vergaderruimtes.

Personaliseer uw vergadertafel

Bij Unik geven we u de mogelijkheid om uw vergadertafel te personaliseren naar uw wensen. Kies voor functionaliteit met een vergadertafel met stopcontact, of voeg een uniek tintje toe aan uw vergaderruimte door uw logo op de vergadertafel te laten graveren. We bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften en stijlvoorkeuren. Ontdek de vele opties voor personalisatie en maak uw vergaderruimte nog specialer.

Vertel mij meer

vergadertafel piquia
vergadertafel met stopcontact
01

Installatie van de vergadertafel op locatie

Onze service omvat niet alleen de levering van de vergadertafel, maar ook de zorgvuldige installatie op de door u gewenste locatie. Onze ervaren professionals staan garant voor een vlekkeloze installatie, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en de optimale positionering van de tafel in de vergaderruimte. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gedoe van zelf installeren; wij nemen alle verantwoordelijkheid op ons.

01
01
Niek Wouters - eigenaar Unik

“Vergadertafels zijn niet alleen functioneel, maar ook het kloppende hart van productieve samenwerking. Bij Unik geven we deze tafels een ziel, met uniek vakmanschap en oog voor detail. Wij helpen u graag met het realiseren van de vergadertafel die bij uw bedrijf past”

Bijpassende vergaderstoelen

Naast vergadertafels bent u bij ons ook aan het jusiste adres voor bijpassende vergaderstoelen. Onze collectie biedt een diversiteit aan ontwerpen, van eigentijds tot klassiek, zodat u stoelen kunt kiezen die naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw vergaderruimte.

Eetkamerstoelen

Meer informatie over onze vergadertafels?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Geeft u alstublieft het gewenste type tafel en de afmeting door zodat we gerichte informatie kunnen geven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Vul het formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem direct contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

Buiten openingstijden ook mogelijk op afspraak

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.