Vergadertafels op maat geleverd

Vergadertafels vormen een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. Het is dé plek waar ideeën ontstaan, strategieën ontwikkeld worden en waar klanten ontvangen worden. Een vergaderruimte zou inspirerend moeten zijn en een unieke vergadertafel vormt het middelpunt binnen deze ruimte. Wij leveren vergadertafels van hout in schitterende houtsoorten waaronder walnoot, suar, massief eiken, mahonie en kauri hout. Daarnaast leveren wij vergadertafels van mooie marmersoorten volledig op maat voor uw vergaderruimte.

Grote vergadertafels

Grote vergadertafels leveren wij op maat voor uw bedrijf. Onze houten vergadertafels zijn in enorme lengtes leverbaar. Vergadertafels voor 10 personen, vergadertafels voor 12 personen of zelfs vergadertafels voor 20 personen en meer. Bij sommige houtsoorten zijn we in staat enorm lange vergadertafels te leveren uit één stuk hout.

Ronde vergadertafels en ovale vergadertafels

Naast rechthoekige vergadertafels leveren we ronde vergadertafels en ovale vergadertafels op maat. Een ronde vergadertafel of een vergadertafel die ovaal gevormd zijn geven een andere sfeer in uw vergaderruimte. In sommige vergaderruimtes komen vergadertafels met ronde vormen beter tot hun recht en kunnen met hun vorm mooi de ruimte “breken”.

Installatie van de vergadertafel op locatie

Wij zorgen ervoor dat de vergadertafel geleverd en geïnstalleerd wordt op de gewenste locatie. Meer informatie over onze vergadertafels vindt u hieronder:

01
Kauri houten vergadertafels
02
Mahonie houten vergadertafels
03
Suar houten vergadertafels
04
Massief eiken vergadertafels
05
Marmer vergadertafel
01.

Vergadertafels van het meest unieke hout wereldwijd

Met kop en schouders steken de vergadertafels van Kauri hout uit Nieuw-Zeeland boven de rest uit als het gaat om uniekheid. Tafels uit opgegraven stammen tot wel 40.000 jaar oud! Het verhaal en de uitstraling van deze tafels is ongeëvenaard. Kijk eventueel ook op de pagina met kauri tafels voor meer informatie.

02.

Grote afmetingen mogelijk

Onze vergadertafels van Mahoniehout leveren we uit één deel en kunnen in enorme lengtes en breedtes geleverd worden. Imposante vergadertafels met een mooie natuurlijke uitstraling. Lees hier meer over deze bijzondere mahonie tafels.

03.

Vergaderen in stijl

Vergadertafels van Suar hout zijn echte blikvangers binnen de ruimte. Stijlvolle tafels die in diverse afwerkingen geleverd kunnen worden. Meer informatie over suar tafels.

04.

Rechthoekig, rond of ovaal

Massief eiken vergadertafels in grote formaten geleverd in zowel rechthoekige vorm, rond of ovaal. Onze eiken vergadertafels zijn daarnaast leverbaar in diverse schitterende afwerkingen zodat u de vergadertafel volledig kunt afstemmen op de stijl binnen uw bedrijf.

05.

Vergadertafel op maat

Vergadertafels van schitterende marmersoorten in de gewenste afmeting. Rond, ovaal of rechthoekig in een gepolijste of matte variant: uw vergadertafel van marmer op maat geleverd.

Meer informatie over onze vergadertafels?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte te ontvangen, neem dan contact met ons op. Geeft u alstublieft het gewenste type tafel en de afmeting door zodat we gerichte informatie kunnen geven. Bekijk onze projectpagina voor een impressie van enkele interieurprojecten.

Kauri hout vergadertafel