Marmeren bijzettafels op maat gemaakt

Marmeren bijzettafels zijn multifunctioneel binnen het interieur. Een bijzettafel kan bijvoorbeeld gebruikt worden naast een bank of met meerdere bijzettafels als salontafel. Daarnaast kunnen marmeren bijzettafels dienen als schitterende tafels om planten of decoratie items op te presenteren. Bij Unik heeft u de keuze uit diverse marmersoorten, zoals wit Carrara marmer en het zwarte marmer Nero marquina. De bijzettafels worden geheel op maat gemaakt, zowel het tafelblad als het onderstel. Wij stemmen samen met u uw bijzettafel af, zodat deze perfect matcht in uw interieur. Laat u informeren over de mogelijkheden die we bieden. Naast bijzettafels hebben we ook marmeren eettafels en marmeren salontafels in ons assortiment.

Uitstraling van uw marmeren bijzettafel

Wij hebben de mooiste marmersoorten in aanbod. Behalve de marmersoort, kunt u de gehele uitstraling van de marmeren bijzettafel zelf bepalen. De afwerking van het blad is zeer belangrijk: kiest u voor hoogglans gepolijst of wilt u een matte subtiele uitstraling van uw marmeren bijzettafel? Daarnaast stemmen wij het type onderstel, de kleur van het onderstel en de hoogte van de marmeren bijzettafel met u af. Zo leveren wij uw bijzettafel met marmeren blad volledig naar wens. Meer informatie over onze marmeren bijzettafels vindt u hieronder.

01
Kwaliteit
02
Afwerking
03
Maatwerk
01.

Kritische selectie

De mooiste marmerstukken in combinatie met de aandacht voor de afwerking maakt een marmeren tafel nog mooier.

02.

Gepolijst, gezoet of geborsteld

Laat u verassen door de verschillende afwerkingen van het marmeren tafelblad en zorg voor de perfecte match in uw interieur.

03.

rond of vierkant

De marmersoorten die we in aanbod hebben zijn leverbaar in elk formaat, rond of vierkant. We stemmen vervolgens het onderstel met u af zodat u uw marmeren bijzettafel volledig naar wens geleverd krijgt.

Onderstel op maat voor uw marmeren bijzettafel

Iedere marmeren bijzettafel wordt in de gewenste hoogte geleverd met keus uit diverse typen onderstellen. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw bijzettafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

onderstel marmeren bijzettafel

Meer informatie over onze marmeren bijzettafels?

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? We informeren u graag over onze marmeren bijzettafels. Geef bij voorkeur de gewenste afmeting en kleur door zodat we gerichte informatie kunnen geven.

marmeren bijzettafel in restaurant

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast marmeren bijzettafels hebben wij ook