Keramische tafels voor een luxe uitstraling

Laat u verrassen door onze keramische tafels van het het merk Dekton. Een keramische eettafel kenmerkt zich in een luxe uitstraling met mooie marmerlooks. Onze keramische eettafels hebben een hoog gebruiksgemak en zijn hierdoor een perfect alternatief voor mensen die de looks van een marmeren tafel willen, maar een vriendelijkere tafel qua onderhoud. De keramische tafels kunnen geleverd tot lengtes van 320cm uit één keramisch tafelblad. De maximale breedte kan ca. 140cm bedragen. De keramische eettafels kunnen in ieder gewenst formaat geleverd worden in rechthoekig formaat, maar ook een keramische eettafel in ovale vorm, Deens ovale vorm of een ronde keramische eettafel behoort tot de mogelijkheden.

Wat is keramiek?

Keramiek is een composietmateriaal dat wordt gevormd door het verhitten van klei op hoge temperaturen. Dit proces, dat bekend staat als keramische verwerking, resulteert in een stevig en hard oppervlak dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Het biedt dus een uitstekende duurzaamheid en is gemakkelijk te onderhouden, waardoor keramische tafels ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

keramische eettafel ovaal wit
zwarte keramische tafel
keramische tafel zwart dekton laurent
zwarte keramische eettafel
01

Soorten Dekton: kies de gewenste uitstraling van uw keramische tafel

U vindt bij ons een ruim aanbod aan soorten keramiek die wij op maat kunnen leveren. De Dekton tafelbladen leverbaar in zowel 12mm, 20mm of 30mm dikte. De verschillende types Dekton hebben allemaal een verschillende afwerking. Meer hierover is hieronder te vinden. In onze showroom zijn alle mogelijkheden te bekijken inclusief het aanbod aan onderstellen.

dekton tafels soorten

Eigenschappen van een Dekton eettafel:

  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlekbestendigheid; zeer gemakkelijk schoon te houden
  • Hittebestendig
  • Ook mogelijk als keramische tuintafel

Afwerkingen keramische tafels

De diverse kleuren en types keramische tafelbladen zijn verschillend uitgevoerd: mat, gepolijst, zijdeglans of geborsteld/structuur. Kies zelf de gewenste kleur en look van uw keramiek tafelblad op maat. De mogelijke afwerkingen van onze keramische tafels ziet u hieronder:

01
Zijdeglans afwerking
02
Matte afwerking
03
Gepolijst
04
Structuur
01.

Een subtiele glans zorgt voor een luxe uitstraling en laat het patroon mooi naar voren komen.

02.

Kies voor een type Dekton met een matte afwerking wanneer u een natuurlijke look wilt creëren.

 

03.

Met een gepolijst type Dekton zal de tafel enorm in het oog springen. deze types stralen één al al luxe uit.

04.

Een paar types Dekton hebben een natuurlijk ogend oppervlak met een subtiel reliëf, erg bijzonder.

Onderstellen op maat

Wij stemmen samen uw keramische eettafel af: van de keus en afwerking van het tafelblad tot het type onderstel en de kleur coating ervan. Ieder onderstel wordt afgestemd op de lengte, breedte en het gewicht van de tafel. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw eettafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

suar tuintafels

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden
Maandag – vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Naast keramische tafels hebben wij ook: