tuinstoelen

Luxe tuinstoelen

Kwaliteit & Uitstraling

  • Materialen Wicker, Rotan, Kunststof, Aluminium
tuinstoelen
Tuinstoelen
Tuinstoelen
Tuinstoelen
luxe-tuinstoelen
luxe-tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
01

Exclusieve tuinstoelen in verschillende materialen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste combinatie van luxe tuinstoelen en een stijlvolle tuintafel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Unik is dealer van het gerenommeerde merk 4 Seasons Outdoor. Als het gaat om het creëren van de perfecte buitenruimte, weten wij dat elk detail telt. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie luxe tuinstoelen die perfect passen bij uw boomstam voor buiten of keramische tuintafel. Onze collectie tuinstoelen omvat verschillende materialen en stijlen, zodat u altijd een keuze kunt maken die past bij uw persoonlijke smaak en de sfeer die u wilt creëren in uw tuin.

Wicker tuinstoelen

Wicker tuinstoelen, ook wel Rotan tuinstoelen genoemd, zorgen voor een charmant beeld in uw tuin. Dit type tuinmeubelen wordt van rotan, riet of kunststof gemaakt. De Wicker tuinstoelen uit ons aanbod zijn weersbestendig, UV-bestendig en zijn kleurvast. Wij bieden stijlvolle wicker tuinstoelen van de collectie van 4 Seasons Outdoor. De rotan tuinstoelen van 4 Seasons hebben prachtige designs en worden gecombineerd met zowel aluminium poten als houten stoelpoten. De elegante uitstraling van deze type tuinstoelen zorgen voor een charmant beeld in uw tuin en worden inclusief comfortabele kussens geleverd.

Aluminium tuinstoelen

Als u de voorkeur geeft aan strakke en moderne tuinstoelen, dan zijn onze aluminium tuinstoelen een uitstekende keuze. Deze stoelen zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verplaatsen en hebben een eigentijdse uitstraling die perfect past bij een moderne tuintafel. De stoelen geven een mooi contrast bij onze natuurlijke boomstam tuintafels, maar sluiten ook perfect aan bij het moderne design van de keramische tuintafels uit ons aanbod. Daarnaast zijn ook deze aluminium tuinstoelen goed bestemd tegen de weersinvloeden. De stoelen zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor ze eenvoudig weer door kunnen voor het volgende tuinseizoen.

tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
tuinstoelen
01

Bent u benieuwd geworden naar het gehele aanbod tuinstoelen?

Bekijk dan hier onze catalogus en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

tuinstoelen

Meer informatie over onze tuinstoelen?

Wilt u meer informatie over onze stoelen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Cuijk (NB).

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast tuinstoelen hebben wij ook: