Door passie gedreven

Laat u informeren en inspireren.

01

Wie is Unik?

Geboren uit passie voor ondernemen en design, ontwikkeld door kennis en gedrevenheid.

Welkom op de website van Unik! De kenmerken van mijn sportieve achtergrond zijn verweven in het DNA van ons bedrijf. Als sporter ben je op zoek naar actie en streef je naar het hoogst haalbare waarbij je continu probeert jezelf te verbeteren. De wedstrijd is gewonnen wanneer de klant tevreden is met het product dat wij op maat hebben geleverd. Dit streven kenmerkt ons bedrijf waar kwaliteit en maatwerk belangrijke pijlers zijn. We werken met een klein gedreven team dat uw wensen inventariseert en uitvoert tot het gewenste eindresultaat. Oorspronkelijk kwamen veel producten uit ons assortiment uit Indonesië, maar de afgelopen jaren is ons aanbod zo breed geworden, dat onze naam niet langer de lading dekte. Sinds 2020 zijn wij verder gegaan onder de naam ‘Unik’.

Waar hebben wij plezier in?

Ieder bedrijf is op zoek naar voldoening en voor ons zijn enthousiaste en tevreden klanten de stuwende kracht van ons bedrijf. Het is een bekroning op het voorwerk wat geleverd wordt voordat producten bij ons arriveren en in de showroom komen te staan. We steken voor de klant graag veel energie in de intensieve trajecten op zoek naar de beste kwaliteit en selectie van het juiste materiaal. Overal waar je energie in steekt hoop je uiteindelijk waardering voor te krijgen nietwaar?

Wat maakt ons nu uniek?

Net zoals veel andere bedrijven claimen wij uniek te zijn. Uniek spreekt niet altijd tot de verbeelding. Onze klanten noemen onze producten en benadering uniek en dat is wat voor ons telt. We hebben in de afgelopen jaren veel klanten in binnen- en buitenland blij mogen maken met onze interieurstukken. Onze drijfveer is passie. Niet alleen de passie voor mooie interieurproducten, maar ook onze nieuwsgierigheid naar materialen waaruit de producten bestaan. Deze kennis delen wij graag met onze klanten die oog hebben voor bijzondere en unieke interieurstukken. Wij vertellen u graag over de herkomst van de materialen en waarin het zich onderscheidt van andere materialen zoals u die in andere woonzaken ziet. Een aantal keer per jaar reizen wij af naar de gebieden waarvan deze materialen afkomstig zijn en hierdoor kunnen wij onze klanten volledig informeren over het product. Daarom zijn wij specialist.

Wees welkom in onze showroom waar wij u alle mogelijkheden kunnen laten zien, waar u de kwaliteit en schoonheid van de producten kunt zien en ervaren.

Niek Wouters
Eigenaar

Informatie of een afspraak?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

versteend hout tafel
01
07
C. Suijkens

De wijze waarop Unik met haar klanten om gaat is in Nederland bijna niet meer te vinden. Excellente kennis van de materialen, super vriendelijk en alles gericht om het de klant zo veel mogelijk naar de zin te maken. Wij hebben een tafel gekocht, die onze stoutste verwachtingen overtrof.

02
07
Frank

Fantastische ervaring met een echte professionele partij; correcte informatie, correcte offerte, correcte afspraken, correcte vakkundige levering, correcte afrekening. Service met grote S. Beslist een aanrader!

03
07
M. Heutink

Fantastische service, ook jaren na aankoop. Helpen je waar nodig en rekenen daar niets voor. Ongekend in deze tijden!

04
07
G. Mewalal

Wat een leuk bedrijf! Ik heb vanuit huis een set tafels kunnen bestellen bij een erg vriendelijk en professioneel team! Bedankt!

05
07
A. Slob

Prachtige en unieke meubelstukken. Er wordt meegedacht per aanschaf & situatie en er is uitstekende expertise en service. Al met al een top ervaring met een geweldig resultaat!

06
07
J. van Hassel

Twee versteend houten bijzettafels gekocht. Prachtig! Kunst uit de natuur van Indonesië.

07
07
C. Bronsteijn

Een geweldige zaak, met bijzondere tafels. Echt stuk voor stuk pronkstukken. Perfecte service en zeer klantvriendelijk.