Eetkamerbanken

Luxe eetkamerbanken passend bij uw eettafel

  • Materialen Leder, Microleder, Stof, Velours
Eetkamerbank
Eetkamerbank
Eetkamerbank
Eetkamerbank
Eetkamerbank
01

Eetkamerbanken in diverse stijlen

Maak uw eethoek compleet met een mooie combinatie van een eettafel met een stoelen set en eetkamerbank. We hebben diverse stijlen van eetkamerbanken in aanbod en in sommige gevallen zijn de eetkamerstoelen leverbaar uit dezelfde serie als de eetkamerbank. Dit zorgt voor een perfecte match. Eettafelbanken zijn ook een perfect oplossing wanneer de ruimte beperkt is en zorgen daarnaast voor voldoende zitplaatsen. Bij Unik vind je eetkamerbanken die passend zijn bij diverse woonstijlen en budgetten.

Match uw eetkamerbank

We hebben een divers aanbod eetkamerbanken in diverse stijlen. Match de eettafelbank met een vloerkleed, eettafel en/of stoelen en zorg hiermee voor een oogverblindende eethoek. Bij Unik kunt u dit alles perfect op elkaar afstemmen en wij adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom. 

suar eetkamerbank
eetkamerbank cognac
eiken eetkamerbank
eetkamerbank
01

Eetkamerbanken in verschillende materialen

Onze eetkamerbanken  zijn  in verschillende materialen leverbaar. De eettafelbanken zijn op maat leverbaar, wat wil zeggen dat u de kleur en het soort materiaal zelf kunt bepalen. Met velours of fluweel stoffen wordt een chique en elegante look gecreëerd, terwijl microleder juist voor een stoere uitstraling zorgt. Welk materiaal u ook kiest op uw eettafelbank, alle materialen zijn van zeer goede kwaliteit. 

Onderhoud van uw eetkamerbanken

Natuurlijk wilt u dat de mooie uitstraling van uw eettafelbank behouden blijft. Voor elk stof- en ledersoort leveren wij speciale onderhoudsproducten. Met deze onderhoudsmiddelen is de eettafelbank goed beschermd tegen vlekken.

Eetkamerbank kopen bij Unik?

Laat u verassen door de mogelijkheden binnen ons aanbod eetkamerstoelen en eetkamerbanken. Wij  informeren u graag over de mogelijkheden voor de perfecte eetkamerbank voor jouw interieur!

Boomstam banken passend bij uw boomstamtafel

Bij onze Suar boomstamtafels, eiken boomstamtafels en Mahonie tafels leveren we bijpassende boomstam banken op maat. Zo creëert u met een Suar bank een prachtig totaalbeeld wat zorgt voor een perfecte match tussen tafel en eetkamerbank. Vraag naar de mogelijkheden voor bijpassende eetkamerbanken in Suar, eiken of mahonie.

suar eetkamerbank

Bekijk onze catalogus

Wilt u meer informatie over onze stoelen en banken? Bekijk dan onze catalogus via onderstaande button of neem contact met ons op!

Eetkamerbank

Meer informatie over onze eetkamerbanken?

Wilt u meer informatie over onze eetkamerbanken of wilt u onze catalogus per mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje bij onze diverse type boomstamtafels.

Eetkamerbank

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast eetkamerbanken hebben wij ook