Ontdek de op maat gemaakte versteend hout eettafels bij Unik

Bent u op zoek naar een zeer unieke eettafel met schitterende kleuren en patronen die gedurende miljoenen jaren terug zijn ontstaan? Dan bieden we u onze versteend hout eettafels aan. De versteend hout tafels zijn gemaakt van miljoenen jaren oude gefossiliseerde boomstammen uit Indonesië. Met een versteend houten eettafel haalt u een prachtige tafel in huis met een tijdloos uiterlijk dat nooit verveelt. Naast eettafels hebben wij ook een ruime voorraad versteend hout salontafels, bijzettafels en versteend hout stammen

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal

De versteend hout tafelbladen bestaan uit zeer hard materiaal, wat maakt dat deze tafels gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn. We brengen een extra impregneerlaag aan op het oppervlak als extra bescherming tegen vloeistoffen. Enkel een vochtige doek is nodig om de tafel schoon te houden.

Waar komt ons versteend hout vandaan?

Voor de opgraving, in de meeste gevallen op Sumatra, worden geen bomen gekapt. Een versteend hout eettafel is hiermee niet alleen uniek in zijn historie en verhaal, maar het is ook een duurzaam product dat een nieuw leven krijgt in uw woonkamer.

zwarte versteend hout eettafel
versteend hout tafel
versteend hout tafelblad
versteend hout eettafel rond
eettafel versteend hout
lichte versteend hout tafel
grijze versteend hout tafel
versteend hout eettafel
01

Leverbaar in ovaal of rond tot 160 cm

Onze versteend hout eettafels zijn in verschillende afmetingen leverbaar afhankelijk van het aanbod op dat moment. Gemiddeld leveren we de tafels tussen ca. 90 en 160 cm in ronde of ovale vormen. We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en de opties te bekijken en te bespreken met ons. We adviseren graag om tot de juiste afstemming te komen voor een perfecte match binnen uw interieur.

Vraag direct meer informatie aan

Onderstellen op maat

Voor onze versteend hout tafels bieden we diverse modellen onderstellen aan om uit te kiezen. De onderstellen worden geleverd in de gewenste hoogte en kleur om de uitstraling naar wens te creëren.

suar boomstamtafel onderstel
versteend hout horeca tafels
01

Bijpassende stoelen?

Op zoek naar bijpassende stoelen die u wilt matchen met de eettafel? Bekijk onze online stoelen catalogus of kom langs om de modellen te bekijken in onze showroom.

Eetkamerstoelen

Kom in contact met ons

Wij vertellen u graag meer over onze versteend hout eettafels en alle mogelijkheden.

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast versteend houten eettafels hebben wij ook…