natuursteen waskommen

Versteend hout wasbakken

Handgemaakt van miljoenen jaar oud materiaal

versteend hout waskom
Versteend hout waskommen
Versteend hout waskom
Versteend hout waskommen
versteend hout waskom
Versteend hout waskom
01

Versteend hout wasbak als uniek item in uw badkamer

Een versteend hout wasbak vormt de eye catcher in uw badkamer. Een wasbak van natuursteen is enorm populair in het hedendaags design van badkamers. Een versteend hout wasbak valt in deze categorie en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. De geschiedenis van miljoenen jaren en het handwerk wat er aan te pas komt maakt een versteend hout waskom extra uniek.

 

Versteend hout waskommen
Versteend hout waskommen
Versteend hout waskommen
Versteend hout waskom
Versteend hout waskom
Versteend hout waskommen
01

Productie van een versteend hout wasbak

Een versteend hout wasbak wordt net als onze versteend hout salontafels en versteend hout bijzettafels gemaakt uit versteende boomstammen die voornamelijk op Sumatra in Indonesië worden gevonden. Een versteend hout wasbak is dus een duurzaam product, vervaardigd uit miljoenen jaren oude fossiele boomstammen. De stammen worden meters diep opgegraven onder de grond en verzaagd. De versteend hout wasbakken worden uiteindelijk met de hand gepolijst en in sommige gevallen wordt de buitenzijde ruw en natuurlijk gehouden, bijvoorbeeld wanneer de schors nog goed zichtbaar is.

Iedere versteend hout wasbak is uniek

Elke versteend hout wasbak die wij in aanbod hebben is persoonlijk geselecteerd op zowel uiterlijk als kwaliteit. De variant waarbij de buitenzijde van de versteend hout wasbak is gepolijst geeft een moderne uitstraling. Een versteend hout waskom met een natuurlijke, ruwe buitenzijde geeft een extra natuurlijke touch aan uw badkamer. Beide varianten van een versteend hout waskom staan schitterend in een moderne badkamer. Meer informatie over deze bijzondere versteend hout waskommen vindt u hieronder.

01
Unieke uitstraling
02
Duurzaam
03
Leverbaar in sets
01.

Waskom met karakter

Het eeuwenoude materiaal kenmerkt zich door de schitterende kleuren, mineralen en kristallen die na polijsten zichtbaar worden. Er is geen natuursteen wasbak te vinden met zo’n unieke uitstraling.

02.

Milieuvriendelijke wasbakken

De versteende boomstammen waaruit onze versteend hout wasbakken gemaakt worden zijn opgegraven op Sumatra Indonesië. Een uniek product met een duurzaam karakter, mooier kan niet.

03.

Identieke wasbakken

Onze versteend hout wasbakken kunnen geleverd worden in sets van twee. De sets zijn afkomstig uit dezelfde versteende boomstam zodat de vorm en uitstraling hetzelfde is. Hierdoor matchen de twee wasbakken perfect met elkaar.

Meer informatie over onze versteend hout wasbakken?

We informeren u graag over onze versteend hout wasbakken. Wilt u een overzicht ontvangen van het huidige aanbod, neem dan contact met ons op. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom.

Versteend hout wasbakken

Naast versteend hout wasbakken hebben wij ook:

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.