Tuintafels van suar hout

Suar boomstamtafels zijn ook mogelijk om als tuintafels te gebruiken, waarmee u een echte eyecatcher in uw tuin hebt staan. Deze boomstam tuintafels geven een robuust en natuurlijk karakter aan uw tuin. We leveren onze suar tafels voor buiten in de beste kwaliteit met als gevolg dat we deze mooie boomstamtafels ook voor buitengebruik kunnen aanbieden.

suar tuintafel
Boomstamtafel buiten
Boomstam tuintafel van suar
suar boomstam tuintafel
Suar tuintafel
01

Afwerkingen voor uw boomstam tuintafel

Om deze tafels extra te beschermen tegen de weersinvloeden, bieden we verschillende afwerkingen aan. Uiteraard is de duurzaamheid van deze behandelingen afhankelijk van het gebruik; wordt de tafel in de winter binnen gezet of staat de tuintafel onder een overkapping? Dan komt dat de duurzaamheid van de afwerking natuurlijk ten goede.
We kunnen onze suar tuintafels leveren in zowel een lichtere kleur als in een warmere teint. Zo kunt u de gewenste uitstraling zelf bepalen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat op.

afwerking suar tuintafel

Uit voorraad leverbaar

De Suar tuintafels zijn leverbaar in lengte van 180 cm t/m 400 cm. Kleiner er groter is mogelijk op verzoek. U kunt bij ons uw tuintafel uit voorraad uitkiezen. Na de keus van het gewenste tafelblad stemmen we de gewenste afwerking met u af. U krijgt zo uw boomstam tuintafel met het gewenste karakter in het tafelblad in combinatie met de afwerking naar wens.

Gecertificeerd hout

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. Onze suar tuintafels worden gefabriceerd met gecertificeerd hout: gewonnen uit gebieden die door de overheid zijn aangewezen voor legale kap met strikte richtlijnen omtrent het behoud van de natuur. Suar is een snelgroeiende boomsoort die parallel aan de kap ook weer opnieuw geplant worden.

Boomstamtafel voor buiten van suar
Suar tafel buiten
Boomstam tuintafel
01

Onderstel op maat

U heeft de keuze uit een zeer ruim aanbod aan onderstellen voor uw boomstam tuintafel. Wij leveren ieder model op maat, in de gewenste hoogte en kleur, afgestemd op het formaat van de tuintafel. De onderstellen krijgen een speciale behandeling voor buiten gebruik, zodat de tafel altijd buiten kan blijven staan.

suar tuintafels

Bekijk onze tuinstoelen catalogus

Bijpassende tuinstoelen bij uw nieuwe boomstam tuintafel? Bekijk dan onze catalogus via onderstaande button en neem contact met ons op voor meer informatie.

Tuinstoelen

Meer informatie over onze suar tuintafels?

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? We informeren u graag over onze suar tafels voor buiten. Geeft u alstublieft het gewenste formaat aan ons door, zodat we gerichte informatie kunnen geven. Wanneer u benieuwd bent naar ons assortiment tuinstoelen, vraag dan naar onze catalogus. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle mogelijkheden kunnen laten zien.

Suar buitentafel

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden
Maandag – vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Naast suar tuintafels hebben wij ook: