Agaat tafel als eyecatcher in uw interieur

Agaat is één van de meest geliefde edelstenen. Dat komt vanwege de schitterende uitstraling van deze steen. Agaat is een transparante edelsteen en bevat mooie patronen. We leveren onze Agaat eettafels in de kleuren naturel/grijs, blauw en zwart. De kristallen die veelal aanwezig zijn creëren een adembenemend geheel. Hierdoor wordt een Agaat tafel een echte eyecatcher in uw interieur!

Ontstaan en herkomst van Agaat

De naam Agaat is afkomstig van het Latijnse woord Achates, de naam van een rivier op Sicilië waar deze edelsteen voor het eerst gevonden werd. De stenen worden nog gevonden op meerdere plekken op de wereld, waaronder India, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. De meeste Agaat edelstenen die wij gebruiken zijn afkomstig uit Brazilië. Agaten worden gevormd in gesteente waarin zich blazen, scheuren of spleten bevinden, zoals in vulkanisch gesteente. Een opgevulde holle ruimte is laagsgewijs opgevuld met mineralen.

Een agaat tafel in uw woning?

Heeft u interesse in een agaat tafel? Wij hebben een skala aan edelsteen tafels in onze showroom in Cuijk. Mocht je wat meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

01
Bewerking
02
Soorten
03
Maatwerk
04
Levering
01.

Met zorg gemaakt

Iedere Agaat tafel wordt samengesteld uit de mooiste Agaat stukken. Deze worden op een transparante glasplaat samengevoegd voor het mooiste effect. Door polijsten van het blad komen de kleuren schitterend tot hun recht.

02.

Leverbaar in 3 kleuren

Wij leveren onze Agaat tafels in 3 kleuren: grijs/naturel, zwart en blauw.

03.

Uw Agaat tafel op maat

De tafels worden op maat geleverd: rond, ovaal en rechthoekig in de gewenste afmeting.

04.

In heel Nederland en België

Wij leveren onze Agaat tafels door heel Nederland en België en installeren deze bij u in huis.

Onderstel op maat voor uw Agaat tafel

Ieder onderstel wordt afgestemd op de lengte, breedte en het gewicht van uw tafel. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw Agaat tafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

agaat tafel onderstel

Meer informatie over onze agaat tafels?

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een offerte? We informeren u graag over deze mooie tafels. Geef bij voorkeur de gewenste afmeting door zodat we gerichte informatie kunnen geven. Wanneer u benieuwd bent naar ons assortiment eetkamerstoelen kijk dan op de pagina van onze stoelen of vraag naar de catalogus. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle mogelijkheden kunnen laten zien.

agaat tafel

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.