Unieke horeca tafels - restaurant tafels

Horeca tafels

Uitstraling en beleving met onze bijzondere horeca tafels

marmeren bistrotafel
restaurant tafels
restaurant tafel
restaurant tafel hout
Restaurant tafels
restaurant tafel marmer
restaurant tafel hout
restaurant tafel boomstam
01

Horeca tafels als eyecatcher in uw restaurant interieur

Mooie horeca tafels zorgen voor de juiste setting in uw restaurant. Horeca inrichting vormt een steeds belangrijker aspect binnen de hospitality branche. Het totaal plaatje moet kloppen. De combinatie van een goede sfeer, stijlvol horeca interieur, een mooie menukaart en heerlijk eten vormt de basis van een succesformule. Wij hebben unieke horeca tafels in ons assortiment die op maat geleverd kunnen worden. Horeca tafels die in het oog springen en waarbij wij zelfs de afwerking met u kunnen afstemmen, geheel in lijn met de beoogde uitstraling en een match met de rest van uw horeca inrichting.

Verschillende soorten horeca tafels

Ons aanbod horeca tafels bestaat uit massief houten horeca tafels van onder andere eiken, recycled teak en unieke tropische houtsoorten, zoals suar. Naast horeca tafels van de mooiste houtsoorten leveren we een zeer divers aanbod van marmeren horeca tafels die wij volledig op maat kunnen leveren. Naast het bekende Carrara marmer, het zwarte Nero marquina marmer of het groene marmer bieden we een zeer breed scala marmersoorten. Het is ook mogelijk om de verschillende materialen als bartafel of barblad te bestellen.

Uitstraling en bescherming van onze horeca tafels

Onze massief houten horeca tafels kunnen wij in diverse afwerkingen leveren. De horeca tafels kunnen wij afstemmen op de stijl van de rest van uw horeca inrichting. Zijdeglans, hoogglans of whitewash uitgevoerde horeca tafels zorgen voor een modernere look. Met een matte afwerking creëert u een natuurlijke look and feel. Ook onze marmeren horeca tafels zijn in uitstraling af te stemmen op de gewenste stijl. Gepolijste marmeren horeca tafels geven een moderne uitstraling. Een matte afwerking zorgt voor een rustiger ogende restaurant tafel. Alle afwerkingen zorgen voor een goede bescherming tegen vloeistoffen op de tafel.

Wilt u meer informatie over  wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Marmeren horeca tafels

Marmeren tafels op maat geleverd. Informeer naar de mogelijkheden voor uw horecazaak.

marmeren horeca tafels

Massief houten horeca tafels

Schitterende horeca tafels van de mooiste houtsoorten, zoals eiken, suar, teak, mahonie en meer!

massief houten restaurant tafels

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw project of bent u benieuwd naar interieurprojecten die wij met passie gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze horeca projecten.

horeca tafels terras