Vloerkleden in alle stijlen

Bij Unik vindt u meer dan 100 verschillende vloerkleden. Creëer warmte in uw zithoek of eetkamer met een luxe vloerkleed. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen en kleuren, van hoogpolig tot laagpolig gemaakt van wol, polyester, sisal of  katoen. U vindt bij ons altijd een vloerkleed dat past bij uw woonstijl.

Vloerkleden op maat voor u gemaakt

Naast de standaard formaten leveren wij bijna ieder type vloerkleed uit ons aanbod in elk gewenst formaat. Zo kunt u uw vloerkleed perfect afstemmen op de afmeting van uw zit- of eetkamer. Zoekt u een vloerkleed op maat voor onder uw eettafel of bank? Stem het type vloerkleed, de afmeting en kleur af op de stijl in uw huis en zorg voor een perfecte match. Voor luxe vloerkleden op maat bent u bij ons aan het goede adres.

01

Vloerkleed onder uw eettafel, salontafel of bank

Bij het kiezen van een vloerkleed op maat is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de afmetingen van de ruimte, de stijl van uw interieur en het gewenste materiaal. Met een vloerkleed onder uw eettafel of salontafel geeft u meer comfort en warmte aan de zithoek of eetkamer. Bij Unik kunt u uw eethoek tot in detail samenstellen en matchen. Stem het materiaal van één van onze eettafels af op de kleur en het materiaal van de stoelen en zorg voor de perfecte samenstelling door het vloerkleed op de rest van het interieur af te stemmen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend kleed dat dient als eyecatcher in uw ruimte, of juist een subtiel kleed dat naadloos opgaat in uw interieur, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag direct meer informatie aan

grijs vloerkleed op maat
lichtgrij vloerkleed onder eettafel
suar eetkamerbank
01

Meer informatie over onze vloerkleden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze vloerkleden op maat. Wij ontvangen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te laten zien en de juiste afstemming te vinden bij uw bank, salontafel of eettafel.

marmeren salontafel zwart bruin

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast vloerkleden hebben wij ook…