Geef uw tuin extra uitstraling met een boomstamtafel voor buiten

We bieden boomstamtafels voor buiten in twee varianten; Suar tafels voor buiten en Mahonie tuintafels.
Deze mooie boomstamtafels zijn geschikt voor buitengebruik en vormen een prachtig beeld in uw tuin of op uw terras. Laat u informeren over de mogelijkheden van deze unieke boomstam tuintafels inclusief het ruime aanbod aan onderstellen.

Een boomstam tuintafel van topkwaliteit

Kwaliteit van tropische houtsoorten begint bij de juiste droging van het hout. Onze Suar tafels voor buiten en Mahonie tuintafels zijn terug gedroogd tussen 11 en 13%, waardoor deze boomstam tuintafels van de juiste kwaliteit zijn. De voordelen van deze goede droging op een rij:

  • Geen scheuren in het hout
  • Geen schimmelaanslag
  • Handzaam gewicht doordat er weinig vocht aanwezig is
  • De goede houtkwaliteit vormt de basis voor een schitterende afwerking van het tafelblad

Boomstam tuintafel Boomstamtafel voor buiten

Afwerking van uw boomstam tuintafel

We bieden speciale afwerkingen voor onze boomstamtafels voor buiten. Een boomstam tuintafel onder een overkapping zal uiteraard minder snel verweren dan een boomstam tuintafel die het hele jaar buiten staat. Het is van belang een boomstamtafel voor buiten goed te behandelen. Onze afwerkingen zorgen er voor dat uw boomstam tuintafel goed beschermd is tegen weersinvloeden en het vertraagt het vergijzingen van het hout. De kwaliteit van onze boomstam tuintafels is daarnaast dermate goed, dat een eventuele opfrisbeurt vrij gemakkelijk te realiseren is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Suar tafels voor buiten

Deze schitterende houtsoort uit Indonesië vormt een schitterend beeld als tuintafel. Suar tafels voor buiten zijn zowel leverbaar in een warme kleur als een lichte, vergrijsde kleur.
We leveren deze prachtige boomstamtafel in lengtes vanaf 180cm tot en met 400 cm. U haalt met deze boomstam tuintafel een unieke tuintafel in huis. Een tuintafel met een unieke uitstraling en kwaliteit zoals u dat van ons mag verwachten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze boomstamtafels.

Boomstamtafel buiten
Suar tafel buiten
Boomstam tuintafel
Suar tafel buiten
Boomstamtafel buiten van suar
Boomstamtafel voor buiten van suar
Boomstam tuintafel van suar
suar boomstam tuintafel
suar tuintafel
01

Mahonie tuintafels

De Mahonie tuintafels uit ons assortiment zijn uitermate geschikt voor buitengebruik. Mahonie is een harde houtsoort waardoor het goed bestand is tegen diverse weersinvloeden.
Mahonie tuintafels hebben een schitterend robuust voorkomen en kunnen geleverd worden in een natuurlijke lichte rode/bruin tint, maar ook in een chiquere, moderne donkere kleur. Mahonie tuintafels kunnen dus aangepast worden op de stijl van uw tuin of terras. Neem contact op voor meer informatie over deze unieke tuintafels!

Boomstam tuintafel
Boomstamtafel buiten
Mahonie tuintafel
Boomstamtafel voor buiten - mahonie tuintafel
01

Onderstel op maat voor uw boomstam tuintafel

Voor onze tuintafels hebben we een ruim aanbod aan onderstel modellen, te zien in onze showroom. De onderstellen worden geleverd in de gewenste hoogte en kleur. De onderstellen zijn in elke RAL kleur te leveren inclusief enkele unieke kleuren uit ons eigen aanbod. De onderstellen worden speciaal behandeld zodat deze geschikt zijn voor buitengebruik.

Suar boomstamtafel

Bekijk onze tuinstoelen catalogus

Bijpassende tuinstoelen bij uw nieuwe boomstam tuintafel? Bekijk dan onze catalogus via onderstaande button en neem contact met ons op voor meer informatie.

Tuinstoelen

Bezoek onze showroom in Cuijk

Maak gerust een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij laten u met alle plezier de mogelijkheden zien. Zie direct de beschikbare boomstamtafels inclusief de onderstellen en verschillende afwerkingen. Wanneer u benieuwd bent naar ons assortiment buitenstoelen, vraag dan onze catalogus aan. Graag tot ziens!

Unik Living

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons weten hoe uw ideale boomstamtafel voor buiten eruit moet zien via het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een offerte op maat.

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden
Maandag – vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.