Marmeren eettafel op maat: puur natuur

Weet u hoeveel mooie bijzondere marmersoorten er eigenlijk zijn? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod marmeren eettafels en bieden veel verschillende kleuren marmer aan. Van het bekende witte Carrara marmer, het zwarte marmer Nero marquina en het groene marmer tot zeer unieke marmersoorten. Een greep uit ons assortiment marmersoorten:

 • Fior di Bosco marmer
 • Verdi Alpi marmer
 • Emperador marmer
 • Carrara marmer
 • Nero Marquina marmer
 • Silver River marmer
 • Pietra Grey marmer
 • Calacatta marmer
 • Calacatta gold marmer
 • Grigio Orobico marmer
 • Port Laurent marmer

Wilt u een excentrieke marmersoort wat sterker geaderd is of juist een type marmer dat wat rustiger oogt? Laat ons u informeren over het aanbod en mogelijkheden. Wij staan in direct contact met de bronnen en bieden naast een divers aanbod ook garantie op de beste kwaliteit en het mooiste marmer. Zo creëren wij samen met u de perfecte marmeren eettafel. Naast eettafels hebben wij ook marmeren salontafels en marmeren bijzettafels.

Vraag meer informatie aan

zwart marmeren eettafel nero marquina
witte marmeren eettafel calacatta gold
Marmeren eettafel
fior di bosco grijze marmeren eettafel
Marmeren tafel
marmeren eettafel
marmeren eettafel
marmeren tafel ovaal carrara
01

Uw marmeren tafel op maat: onze werkwijze

U kunt bij ons aangeven welke kleur of welk type marmer de voorkeur heeft. Binnen bepaalde kleuren bieden we diverse marmersoorten aan. Hierna stellen wij een beschikbare marmeren plaat aan u voor waaruit uw marmeren tafelblad geproduceerd kan worden. Uw marmeren tafel op maat houdt bij ons dus in dat u van te voren weet hoe uw marmeren eettafel eruit komt te zien!

Uitstraling van uw marmeren tafel

Behalve het type marmer bepalen nog een aantal zaken het karakter van uw marmeren tafel. Randafwerking, de afwerking van het marmeren tafelblad en het onderstel zijn daarnaast bepalend voor het karakter van uw marmeren tafel.

eettafel marmer grigio orobico
01

Impregneren van uw marmeren eettafel

Voordat we onze marmeren eettafels leveren, zorgen we voor de juiste bescherming van de tafel door het oppervlak te behandelen met een speciaal impregneermiddel. Op deze manier is uw marmeren tafel extra beschermd tegen vloeistoffen, zodat de schitterende uitstraling langdurig blijft bestaan.

Meer informatie over onze marmeren tafels vindt u hieronder:

01
Blad afwerking
02
Kwaliteit
03
Maatwerk
04
Levering & installatie
01.

Gepolijst, gezoet of geborsteld

De afwerking van het marmeren blad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw marmeren tafel, naast gepolijst en gezoet(mat), is een mooi natuurlijk effect met licht reliëf mogelijk door middel van een geborsteld oppervlak.

02.

Verschil moet er zijn

Wat geldt voor onze houtsoorten gaat ook bij het marmer op: kwaliteit staat bij ons voorop en hier selecteren wij ons marmer op: marmeren tafelbladen leveren wij alleen van de mooiste en beste stukken.

03.

Rond, ovaal of rechthoekig

U kiest bij ons het gewenste type marmer, de vorm, randafwerking en bladafwerking. Na afstemming van het onderstel leveren wij uw marmeren tafel op maat en installeren deze bij u in huis.

04.

In heel Nederland en België

Wij verzorgen de levering en installatie van uw marmeren tafel, in zowel Nederland als België. Wij geven daarnaast adviezen om uw marmeren tafel mooi te houden en hebben de juiste onderhoudsmiddelen afgestemd op het type afwerking.

Veelgestelde vragen over marmeren tafels

 • Wat is marmer?

  Marmer is een natuurlijke steensoort die ontstaat door de metamorfose van kalksteen onder hoge druk en temperatuur. Het is bekend om zijn luxueuze uitstraling, met unieke aderen en patronen die ontstaan door verschillende mineralen die in het gesteente aanwezig zijn.

 • Hoe onderhoud je een marmeren tafel?

  Om een marmeren tafel goed te onderhouden, zijn er een paar belangrijke stappen die je kunt volgen:

  • Regelmatig schoonmaken: Veeg de tafel regelmatig af met een zachte, vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.
  • Mild schoonmaakmiddel: Gebruik een mild, pH-neutraal schoonmaakmiddel speciaal voor marmer om vlekken te verwijderen. Vermijd zure of schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze het marmer kunnen beschadigen.
  • Mors direct opruimen: Veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk op om te voorkomen dat ze in het marmer trekken en vlekken veroorzaken.
  • Gebruik onderzetters: Plaats onderzetters of placemats onder glazen, kopjes en hete voorwerpen om krassen of vlekken op het marmer te voorkomen.
 • Hoe bescherm je een marmeren tafel?

  Om een marmeren tafel te beschermen, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen:

  • Impregneren: Het impregneren van een marmeren tafelblad wordt gedaan met een impregneermiddel dat zich hecht aan de binnenzijde van de porien waardoor een vet, olie of waterafstotende laag ontstaat.
  • Voorzichtig met scherpe voorwerpen: Vermijd het gebruik van scherpe voorwerpen direct op het marmer, omdat dit krassen kan veroorzaken. Gebruik onderzetters of snijplanken om het oppervlak te beschermen.
  • Gebruik van onderzetters: Plaats onderzetters onder glazen en kopjes om kringen op het marmer te voorkomen.
 • Hoeveel kost een marmeren tafelblad?

  De prijs van een marmeren tafelblad varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en herkomst van het marmer, de grootte van het tafelblad en eventuele speciale afwerkingen. Geef gerust uw wensen aan ons door via Whatsapp of via het contactformulier, dan kunnen wij een prijsindactie geven.

 • Kan een marmeren tafel ook buiten staan?

  Marmer is van nature geen zeer weerbestendig materiaal en kan gevoelig zijn voor vorst en weersinvloeden. Daarom wordt het over het algemeen niet aanbevolen om een marmeren tafel onbeschermd buiten te plaatsen, vooral niet in klimaten met strenge winters. Als u toch een marmerlook tuintafel in uw tuin wilt, ga dan voor een onderhoudsvriendelijke keramische tuintafel.

Onderstel op maat voor uw marmeren eettafel

Ieder onderstel wordt afgestemd op de lengte, breedte en het gewicht van uw marmeren tafel. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw eettafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

onderstel marmeren tafel

Meer informatie over onze marmeren tafels?

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een offerte? We informeren u graag over deze bijzondere tafels. Geef bij voorkeur de gewenste afmeting door zodat we gerichte informatie kunnen geven. Wanneer u benieuwd bent naar ons assortiment eetkamerstoelen kijk dan op de pagina van onze stoelen of vraag naar de catalogus. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle opties kunnen laten zien.

ronde marmeren eettafel emparador

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  Wilt u een offerte ontvangen voor een andere kleur of een specifiek marmertype, dan kunt u uw voorkeur hieronder aan ons doorgeven inclusief de gewenste afmetingen.
 • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Misschien vindt u dit ook interessant…