Marmeren eettafel op maat: puur natuur

Wist u hoeveel mooie bijzondere marmersoorten er eigenlijk zijn? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod marmeren eettafels en bieden veel verschillende kleuren marmer aan. Van het bekende witte Carrara marmer, het zwarte marmer Nero marquina en het groene marmer tot zeer unieke marmersoorten. Wilt u een excentrieke marmersoort wat sterker geaderd is of juist een type marmer dat wat rustiger oogt? Laat ons u informeren over het aanbod en mogelijkheden. Wij staan in direct contact met de bronnen en bieden naast een divers aanbod ook garantie op de beste kwaliteit en het mooiste marmer. Zo creëren wij samen met u de perfecte marmeren eettafel.

 

Marmeren eettafel
marmeren eettafel
Marmeren eettafel
Marmeren tafel
marmeren eettafel
01

Uw marmeren tafel op maat; onze werkwijze

U kunt bij ons aangeven welke kleur of welk type marmer de voorkeur heeft. Binnen bepaalde kleuren bieden we diverse marmersoorten aan. Hierna stellen wij een beschikbare marmeren plaat aan u voor waaruit uw marmeren tafelblad geproduceerd kan worden. Uw marmeren tafel op maat houdt bij ons dus in dat u van te voren weet hoe uw marmeren eettafel eruit komt te zien!

Uitstraling van uw marmeren tafel

Behalve het type marmer bepalen nog een aantal zaken het karakter van uw marmeren tafel. Randafwerking, de afwerking van het marmeren tafelblad en het onderstel zijn daarnaast bepalend voor het karakter van uw marmeren tafel.

Impregneren van uw marmeren eettafel

Voordat we onze marmeren eettafels leveren, zorgen we voor de juiste bescherming van de tafel door het oppervlak te behandelen met een speciaal impregneermiddel. Op deze manier is uw marmeren tafel extra beschermd tegen vloeistoffen, zodat de schitterende uitstraling langdurig blijft bestaan.

Meer informatie over onze marmeren tafels vindt u hieronder:

01
Blad afwerking
02
Kwaliteit
03
Maatwerk
04
Levering & installatie
01.

Gepolijst, gezoet of geborsteld

De afwerking van het marmeren blad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw marmeren tafel, naast gepolijst en gezoet(mat), is een mooi natuurlijk effect met licht reliëf mogelijk door middel van een geborsteld oppervlak.

02.

Verschil moet er zijn

Wat geldt voor onze houtsoorten gaat ook bij het marmer op: kwaliteit staat bij ons voorop en hier selecteren wij ons marmer op: marmeren tafelbladen leveren wij alleen van de mooiste en beste stukken.

03.

Rond, ovaal of rechthoekig

U kiest bij ons het gewenste type marmer, de vorm, randafwerking en bladafwerking. Na afstemming van het onderstel leveren wij uw marmeren tafel op maat en installeren deze bij u in huis.

04.

In heel Nederland en België

Wij verzorgen de levering en installatie van uw marmeren tafel, ook in België. Wij geven daarnaast adviezen om uw marmeren tafel mooi te houden en hebben de juiste onderhoudsmiddelen afgestemd op het type afwerking.

Onderstel op maat voor uw marmeren tafel

Ieder onderstel wordt afgestemd op de lengte, breedte en het gewicht van uw marmeren tafel. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw eettafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

onderstel marmeren tafel

Meer informatie over onze marmeren tafels?

Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een offerte? We informeren u graag over deze bijzondere tafels. Geef bij voorkeur de gewenste afmeting door zodat we gerichte informatie kunnen geven. Wanneer u benieuwd bent naar ons assortiment eetkamerstoelen kijk dan op de pagina van onze stoelen of vraag naar de catalogus. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle opties kunnen laten zien.

marble dining table in restaurant

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

    Wilt u een offerte ontvangen voor een andere kleur of een specifiek marmertype, dan kunt u uw voorkeur hieronder aan ons doorgeven inclusief de gewenste afmetingen.
  • Wanneer je op versturen drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.