Agaat salontafel als pronkstok in uw woonkamer

Agaat is één van de meest geliefde en zeker ook één van de mooiste edelstenen die er wereldwijd te vinden zijn. Dat komt vanwege de schitterende uitstraling van deze edelsteen. Agaat is een transparante steen en bevat mooie patronen. We leveren onze Agaat salontafels in de kleuren naturel/grijs, blauw en zwart. De kristallen die veelal aanwezig zijn creëren een adembenemend geheel. Hierdoor wordt een Agaat salontafel een echte eyecatcher in uw interieur! Niet voor niks wordt dit materiaal wereldwijd voor unieke interieurprojecten gebruikt.

Ontstaan en herkomst van Agaat

De naam Agaat is afkomstig van het Latijnse woord Achates, de naam van een rivier op Sicilië waar deze edelsteen voor het eerst gevonden werd. De meeste Agaat edelstenen die wij gebruiken zijn afkomstig uit Brazilië. Agaten worden gevormd in gesteente waarin zich blazen, scheuren of spleten bevinden, zoals in vulkanisch gesteente. Een opgevulde holle ruimte is laagsgewijs opgevuld met mineralen.

Een Agaat salontafel in uw interieur?

Heeft u interesse in een Agaat salontafel? Bekijk dit mooie materiaal in onze showroom in Cuijk. Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

 

01
Bewerking
02
Diverse soorten
03
Maatwerk
04
Levering
01.

Met zorg geproduceerd

Iedere salontafel van Agaat wordt samengesteld uit de mooiste Agaat schijven. Deze worden op een transparante glasplaat samengevoegd voor het mooiste effect. Door polijsten van het blad komen de kleuren schitterend tot hun recht.

02.

Leverbaar in 3 kleuren

Wij leveren onze Agaat tafels in 3 kleuren: grijs/naturel, zwart en blauw.

03.

Uw Agaat salontafel op maat

De salontafels worden op maat geleverd: rond, ovaal of rechthoekig in de gewenste afmeting. Vervolgens stemmen we samen met u het onderstel op maat af.

04.

In heel Nederland en België

Wij leveren onze Agaat salontafels door heel Nederland en België en installeren deze bij u in huis.

Onderstel op maat

Iedere Agaat salontafel wordt in de gewenste hoogte geleverd. De kleur van de coating op het onderstel zorgt voor de finishing touch van uw agaat salontafel. Wij informeren u graag over ons aanbod en de mogelijkheden.

agaat salontafel onderstel

Meer informatie over onze Agaat salontafels?

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? We informeren u graag over onze Agaat tafels. Geef bij voorkeur de gewenste afmeting en kleur door zodat we gerichte informatie kunnen geven.

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.