versteend hout stam

Versteend hout stam

Multifunctioneel pronkstok in het interieur

  • Versteend hout stammen Java/Sumatra, Indonesië
versteend hout stam
versteend hout stam
versteend hout stam
Versteend hout stam
Versteend hout stam
Versteend hout stam
Versteend hout stammen
Versteend hout stam (2)
Versteend hout stammen
Versteend hout stammen
Versteend hout stammen
versteend hout stam
01

Natuurlijke en stijlvolle versteend hout stammen

Een versteend hout stam wordt onder de grond opgegraven. De oorspronkelijke boomstammen zijn miljoenen jaren geleden onder de grond geraakt door naar alle waarschijnlijkheid vulkaanuitbarstingen op Sumatra. Een conserveringsproces in de stam zorgt voor schitterende structuren en kleuren, waarbij zelfs kristalvorming kan voorkomen. Waar bij onze versteend hout salontafels de stammen zijn verzaagd tot mooie tafelbladen, is de oorspronkelijke stam in het geval van een versteend houten stam verzaagd tot bijzettafelhoogte. De versteend hout stam wordt zowel volledig als gedeeltelijk gepolijst geleverd.

Versteend hout stam
Versteend hout stam
Versteend hout stam
Versteend hout stam
01

Iedere versteend hout stam een uniek verhaal

Behalve het schitterende uiterlijk bevat iedere versteend hout stam een uniek verhaal. De geschiedenis van de versteend hout stammen gaat ca. 20 miljoen jaar terug en iedere versteend hout stam heeft zijn eigen specifieke kleur en uitstraling. Daarnaast zijn het opgegraven stammen, wat het tot een milieuvriendelijk interieurstuk maakt.

Versteend hout stam als multifunctioneel interieurstuk

Binnen interieurprojecten worden deze versteend hout stammen op meerdere manieren gebruikt. Naast of voor de bank zijn het prachtige bijzettafels die we ook in identieke sets van dezelfde versteende stam leveren. Daarnaast worden de stammen gebruikt als zuil om beelden, planten of decoratiestukken op te presenteren, maar ook naast het bed als nachtkast zorgt een versteend hout stam voor een prachtig beeld.

01
3 Varianten
02
Kwaliteit
03
Groots aanbod
04
Levering
01.

Natuurlijk of modern

De versteend hout stammen zijn leverbaar met natuurlijke zijden waarbij de oorspronkelijke schors nog zichtbaar is of u kunt kiezen uit de volledig gepolijste variant met gepolijste zijden en een modern uiterlijk. De gepolijste variant is ook leverbaar in vierkante vorm.

02.

De beste stukken voor u geselecteerd

Iedere stam is geselecteerd op zowel uitstraling als kwaliteit. Wij selecteren alleen de mooiste stammen die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

03.

Kies de tafel die het best past binnen uw interieurstijl

Wij hebben altijd een groot aanbod versteend hout stammen, zowel met natuurlijke zijden als de moderne variant die volledig gepolijst is. Behalve de kleur kunt u dus ook  bepalen of u de natuurlijke of moderne variant binnen uw interieur wilt toepassen. 

04.

In heel Nederland en België

Wij leveren onze versteend hout stammen door heel Nederland en België.

 

Bescherming

Voordat wij onze versteend hout stammen leveren wordt iedere stam behandeld met een extra coating om de bovenzijde te beschermen tegen vloeistoffen. Daarnaast plaatsen wij vilt aan de onderzijde van de stam ter bescherming van de vloer. Op deze wijze is de stam ook relatief makkelijk te verplaatsen.

versteend hout stam

Meer informatie over onze versteend hout stammen?

We informeren u graag over onze versteend hout stammen. Wilt u een overzicht ontvangen van het huidige aanbod? Geef dan uw wensen aan t.a.v. de kleur aan en of u de voorkeur heeft voor de natuurlijke of moderne variant. Uiteraard verwelkomen wij u graag in onze showroom waar we alle opties kunnen laten zien.

versteend hout stam

Naast versteend hout stammen hebben wij ook:

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.