fauteuil

Fauteuils

Fauteuils voor elke woonstijl

  • Materialen Leder, Microleder, Stof, Velours
Fauteuils
Relaxfauteuil
Fauteuils
Fauteuils
Relaxfauteuil
Fauteuils
Relaxfauteuil
Fauteuils
Draaifauteuil
01

Luxe fauteuils voor elke woonstijl

Een fauteuil wordt ook wel relaxstoel genoemd. We hebben een uitgebreid aanbod van fauteuils, van draaifauteuils tot relaxfauteuils, van fauteuils met armleuning of zonder. Maak uw woonkamer compleet met een fauteuil die passend is bij uw woonstijl. Laat u verrassen door diverse modellen in diverse stijlen en kleuren. De keuzemogelijkheden om de fauteuil af te stemmen zijn zeer divers. Bij Unik stemt u uw luxe fauteuil af naar uw wens. Wij helpen u hier graag bij.

Draaifauteuils en relaxfauteuils

We hebben draaifauteuils en relaxfauteuils  in ons aanbod die toepasbaar zijn in diverse interieurstijlen: van industrieel tot een modern interieur. We hebben draaifauteuils in allerlei soorten en maten. Een comfortabele zit wordt gecreëerd met een hoge rugleuning. Heeft u de voorkeur voor een stoere uitstraling en een actievere zit? Dan is een draaifauteuil met een lage rugleuning geschikt.

Fauteuils in verschillende materialen

Bij Unik stel je uw fauteuil naar wens af. Onze fauteuils zijn in diverse materialen leverbaar. Creëer een warme uitstraling met een velvet fauteuil of kies voor een leren fauteuil voor een stoere en moderne uitstraling. Stel uw fauteuil af op kleur en materiaal en zorg voor de perfecte match binnen uw interieur. 

Onderhoud van uw fauteuil

Wij hebben verzorgingsproducten voor onze fauteuils, afgestemd op het betreffende materiaal. Met onze onderhoudsmiddelen zorgt u er voor dat uw fauteuil goed beschermd blijf tegen vuil en vlekken.

Fauteuil kopen?

Interesse in een mooie draaifauteuil, een leren fauteuil of velvet fauteuil? Vraag ons naar de catalogus of kom langs in onze showroom om u te laten informeren.

Bekijk onze catalogus

Wilt u meer informatie over onze stoelen en fauteuils? Bekijk dan onze catalogus via onderstaande button of neem contact met ons op!

Fauteuils

Meer informatie over onze fauteuils?

Wilt u meer informatie over onze fauteuils of wilt u onze catalogus per mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

Naast fauteuils hebben wij ook