natuursteen waskommen

Natuursteen waskommen

Waskommen van versteend hout en riviersteen

01

Unieke waskommen van natuursteen in uw badkamer

Versteend hout wasbakken

Een waskom van natuursteen is erg populair in het hedendaagse badkamer design. Wij leveren natuurlijke wasbakken van versteend hout en waskommen van riviersteen. Versteend hout wasbakken geven een badkamer een natuurlijke en chique touch. De wasbakken van versteend hout zijn handgemaakt en zijn afkomstig van versteende stammen die voornamelijk op Sumatra gevonden worden. Materiaal van circa 20 miljoen jaar oud dat tot waskom wordt gemaakt: unieker bestaat niet. Iedere versteend hout wasbak is uniek in vorm en kleur. Daarnaast leveren wij onze versteend hout waskommen in zowel een natuurlijke als moderne variant. Bij de natuurlijke variant is de buitenzijde ruw terwijl de moderne variant gepolijste zijden heeft. Hoe dan ook: beide versies van de natuursteen waskommen staan geweldig in een modern uitgevoerde badkamer.

Riviersteen waskommen

Naast onze unieke versteend hout wasbakken leveren we mooie natuurlijke waskommen van riviersteen. Riviersteen waskommen zijn gemaakt van rivier keien, afkomstig uit Indonesië. Zoals de naam al zegt worden de rivierstenen voornamelijk rond rivierbeddingen gevonden. Net zoals bij de versteend hout wasbakken, worden riviersteen waskommen met de hand bewerkt. Een mooi natuurlijk product en volledig handgemaakt. De riviersteen waskommen kunnen een grijze tot lichtbruine kleur hebben. Deze kleuren zijn bijna altijd passend in het badkamer design en zorgen voor een mooie natuurlijke sfeer. Een prachtige afwisseling in een moderne badkamer.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten natuursteen waskommen.

Meer informatie over onze natuursteen waskommen?

Wilt u direct informatie over onze versteend hout waskommen of riviersteen waskommen? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag!

natuursteen waskommen