Kauri tafel
Suar boomstamtafel
Eiken boomstamtafel
Kauri tafel
Mahonie tafel

Boomstamtafels op maat

Haal de natuur in huis met een boomstamtafel op maat van één van onze unieke houtsoorten.

01

Uw boomstamtafel op maat afgestemd

We hebben de mooiste boomstamtafels in assortiment die we op maat afstemmen naar uw wensen. Laat u informeren over de schitterende afwerkingen per houtsoort, de ruime keus aan onderstellen en de kleuren van coatings op het onderstel.
Onze diverse typen boomstamtafels zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons voor een betaalbare prijs altijd een bijzondere tafel vinden in de uitstraling die past binnen uw interieur.

Wat houdt een boomstamtafel op maat in?

Wij kunnen u informeren over de diverse typen boomstamtafels uit ons assortiment inclusief de kenmerken en mogelijke uitstralingen waarin de tafel te leveren is. U kiest het gewenste tafelblad en/of de gewenste uitstraling van het tafelblad. Daarna stemmen we de gewenste afwerking af en als laatste stemmen we het model onderstel af, de kleur op het onderstel en de hoogte van de tafel: rekening houdend met de afmetingen van de stoelen.

Schitterende afwerkingen op uw boomstamtafel

In onze showroom en per email kunnen wij u onze optionele afwerkingen voor de verschillende soorten boomstamtafels laten zien. Wij werken met verschillende merken van lakken en oliën van topkwaliteit. U koopt bij ons een boomstamtafel op maat in de mooiste uitstraling, volledig onderhoudsvrij en perfect beschermd tegen vloeistoffen. Wist u dat wij ook uw boomstamtafel kunnen afwerken met een lak zodat de tafel geschikt is als tuintafel? Lees hier meer over boomstamtafels voor buiten.

 

Bij Unik kunt u kiezen uit volgende boomstamtafels op maat:

 

Suar boomstamtafels

Schitterende houtsoort uit Indonesië. We onderscheiden ons in de kwaliteit van deze houtsoort. Uitvoerige droging met professionele drogingsapparatuur is nodig om deze houtsoort geschikt voor Europees klimaat te leveren. Het hout van onze Suar boomstamtafels is perfect gedroogd (11-13%) en heeft daardoor de best mogelijke kwaliteit. Door de goede kwaliteit van het hout komen de afwerkingen nog veel mooier tot uiting. Zie hieronder een impressie van deze mooie boomstamtafels. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Suar tafel
Suar boomstamtafel
Suar tafel
Suar tafel
Suar tafel
Suar tafel
01

 

Kauri tafels

De meest unieke boomstamtafels die wereldwijd te vinden zijn, gemaakt van het oudste hout uit voormalige oerbossen. De combinatie van de schitterende uitstraling die in geen enkele andere houtsoort te vinden is, samen met de oudheid van 3500 jaar tot 45.000 jaar oud maken deze tafels tot meest unieke boomstamtafels ter wereld. Last but not least zijn dit geheel duurzame boomstamtafels. Onze Kauri boomstamtafels worden gemaakt van gigantische stammen die onder de grond zijn opgegraven in verschillende delen van Nieuw Zeeland. De beschermde Kauri boom wordt zodoende met rust gelaten terwijl gevallen stammen nieuwe leven wordt ingeblazen: een uniek verhaal!

 

Kauri tafel
Kauri tafel
Kauri tafel
Kauri tafel
Kauri tafel
Kauri tafel
01

 

Eiken boomstamtafels

De meest voordelige boomstamtafels uit ons assortiment. Bij ons koopt u een topkwaliteit eiken tafel met veel opties om deze boomstamtafel naar wens af te stemmen. U kunt kiezen voor rechte of boomstamzijden. Ook de keuze voor een strak, modern blad of juist een landelijk geborsteld eiken tafelblad is mogelijk. Wilt u een dikker eiken boomstam tafelblad? Geen probleem, dit kan allemaal. Als laatste bieden we een ruim assortiment aan schitterende afwerkingen in verschillende kleuren om uw eiken boomstamtafel in het middelpunt van uw interieur te zetten. Voor meer informatie of een offerte, neem contact met ons op!

eiken boomstamtafel
Eiken hout vergadertafel
Eiken boomstamtafel
Eiken boomstamtafel
eiken tafel
01

 

Mahonie tafels

Een prachtige houtsoort uit één massief stuk hout. Mahonie tafels hebben een chique lichtbruine tot licht rose kleur en een unieke structuur in het hout. Mahonie tafels zijn daarnaast zeer geschikt om buiten te plaatsen. Mahonie is een harde houtsoort en is daarom minder gevoelig voor weersinvloeden. Mahonie tafels zijn leverbaar in kleinere formaten, maar ook tot grotere lengtes en breedtes. Hieronder een impressie van deze mooie boomstamtafels:

 

mahonie boomstamtafel
Mahonie tafel
Mahonie tafel voor binnen en buiten
Mahonie houten tafel
01

Onderstel op maat

Ruim assortiment aan onderstel modellen, te zien in onze showroom en geleverd in de gewenste hoogte en kleur. De onderstellen zijn in elke RAL kleur te leveren inclusief enkele unieke kleuren uit ons eigen aanbod.

Suar boomstamtafel

Afwerking naar wens

Vraag naar de mogelijke afwerkingen voor uw boomstamtafel. Van diverse matte afwerkingen, tot zijdeglans, hoogglans en zelfs een epoxy hoogglans afwerking.

Suar boomstamtafels

Bezoek onze showroom in Cuijk

Maak gerust een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij laten u met alle plezier de mogelijkheden zien. Zie direct de beschikbare boomstamtafels inclusief de onderstellen en verschillende afwerkingen. Graag tot ziens!

Unik Living

Kom in contact met ons

Adres
Heeswijksestraat 21
5431 SB Cuijk (nabij Nijmegen/A73)
Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden
Maandag – vrijdag
08.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

  • Hidden
  • Wanneer u op versturen drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.