Uniek, natuurlijk & duurzaam

De opdrachtgever van dit bijzondere project was op zoek naar unieke items die passen bij de architectuur van het huis. Modern en natuurlijk is perfect gecombineerd. De interieur items die wij leverden geven een extra cachet aan het geheel. Leuk detail is dat de geleverde producten eenzelfde soort achtergrond hebben. De versteend hout stammen dienen binnen het project als nachttafels langs de zijden van het bed. Gekozen is voor een moderne variant van deze stammen waarbij de stam gepolijst is en de kleur zwart perfect matcht in de kamer. De versteende stammen zijn opgegraven onder de grond op Sumatra en zijn ca. 20 miljoen jaar oud.
Niet versteend, maar wel eeuwenoud is het hout wat voor de eettafel gebruikt is: Kauri hout uit Nieuw Zeeland. Net als bij de versteende stammen komen ook deze boomstammen onder de grond vandaan uit voormalig moerassen. Behalve de schitterende uitstraling van deze producten sluit het verhaal achter deze producten natuurlijk feilloos aan op elkaar.
Meer informatie over de producten hieronder:

  Kauri tafel

  Onze Kauri tafels leveren wij in veel gevallen op maat en naar wens van onze klanten. Zo ook deze Kauri tafel waarbij we met de opdrachtgever gekeken hebben naar de wensen zoals de kleur van het tafelblad, de drukte van de nerf structuur en de gewenste afwerking. Op basis van de voorkeuren is een geschikt tafelblad geselecteerd en naar wens afgewerkt. Ook het onderstel van de tafel is afgestemd op de afmetingen van de stoelen. Meer informatie over deze bijzondere tafels kunt u vinden op de productpagina van onze Kauri tafels.

  kauri eettafel

  Versteend hout stammen als nachttafels

  De gepolijste versteende stammen als nachttafels hebben de perfecte mix tussen modern en natuurlijk. De zwarte kleuren in deze versteende stammen matchen mooi met de jaloezieën en het bed. Meer informatie over onze versteend hout stammen vindt u hier:

  versteend hout stam als nachtkastje

  Meer informatie?

  We denken graag mee over de realisatie van uw project. Neem gerust contact met ons op!

  kauri eettafel boomstam