Buitentafels, banken en bartafels op maat

Een volledige restyling van dit Mexicaans restaurant en een schitterend eindresultaat. Binnen dit project hebben we het terras voorzien van boomstamtafels voor buiten, ookwel tafels van Suar hout/Walnoot, volledig op maat geleverd volgens wens. Daarbij zijn er bijpassende banken geleverd van dezelfde houtsoort. Om het geheel compleet te maken staat in het middelpunt een lange bartafel met bijpassende barkrukken. Omdat alle tafels en banken van dezelfde mooie houtsoort zijn geeft dit een prachtig beeld wat de beoogde sfeer van het restaurant perfect ondersteund.

Meer informatie over de specifieke producten hieronder:

Suar tafels en banken op maat

Deze tafels en bijpassende banken van Suar hout zijn volledig op maat geleverd. Voor horeca projecten hebben we tafels in deze houtsoort in standaard formaten uit voorraad leverbaar. Naast de standaardformaten kunnen wij ieder formaat tafel leveren voor uw restaurant, uiteraard in de juiste kwaliteit met een goede bescherming geschikt voor horeca gebruik. Meer informatie over onze tafels in dezelfde houtsoort vindt u hieronder:

horeca terras tafels boomstam

Suar bartafel

Deze schitterende bartafel van Suarhout vormt de blikvanger op het buitenterras van dit restaurant. Wij kunnen deze bartafels in ieder gewenst formaat leveren. Naast barkrukken van dezelfde houtsoort hebben we ook diverse modellen moderne barkrukken in ons assortiment. Kijk ook eens bij naar onze horeca tafels of informeer naar de mogelijkheden voor uw project.

Meer informatie?

We denken graag mee over de realisatie van uw project. Neem gerust contact met ons op!

terras boomstamtafels horeca