Horeca tafels in unieke uitvoering

Voor dit mooie restaurant hebben wij onze horeca tafels in een meerlaagse hoogglans toplaag afgeleverd. Niet alleen is de bescherming met deze hoogglans laklaag optimaal, maar ook de uitstraling van deze mooie houtsoort komt zo perfect uit de verf. Doordat de hoogglans laag in meerdere lagen gespoten is, ontstaat er een mooie diepte in het hout, waardoor de nerf en de kleuren in deze Suar houtsoort nog mooier tot haar recht komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken of om het hele assortiment horeca tafels te zien. Hieronder meer informatie:

  Horeca tafels op maat

  We hebben diverse unieke houten horeca tafels in aanbod. Daarnaast hebben we een groots aanbod marmeren restaurant tafels van veel verschillende marmersoorten. Onze houten horeca tafels zijn in speciale afwerkingen leverbaar. Onze marmeren horeca tafels kunnen we in een matte of gepolijste variant leveren. Zo kunnen wij iedere horeca tafel uit ons aanbod perfect laten matchen met de stijl van het restaurant of hotel.

  restaurant tafels boomstam

  Aanbod horeca tafels

  Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod van horeca tafels? Neem dan contact met ons op of kijk op onze pagina van horeca tafels.

  restaurant tafel boomstam

  Meer informatie?

  We denken graag mee over de realisatie van uw project. Neem gerust contact met ons op!

  restaurant tafel boomstam