Multifunctionele versteende stammen

Zie hier het prachtige resultaat van het multifunctionele gebruik van versteende stammen. Voor dit project zijn 20 versteende stammen door het hele pand verspreid. Gekozen is voor stammen met een natuurlijke uitvoering om de strakke, moderne ruimtes van natuurlijke elementen te voorzien. Versteend hout stammen zijn in diverse varianten leverbaar waarbij de natuurlijke variant een gepolijste bovenzijde heeft en de originele schors van de versteende boom nog zichtbaar is.
De versteend hout stammen worden op diverse manieren in gebruik genomen. Zo dienen de versteende stammen in de ontvangstruimte als bijzettafels tussen de verschillende banken en stoelen. Op andere plaatsen worden de stammen ingezet als zuil om planten op te presenteren en als decoratiestukken en eye catchers in de ruimte. Meer informatie hieronder:

Versteend hout stammen

De versteende stammen zijn afkomstig van Sumatra Indonesiƫ. Miljoenen jaren hebben de oorspronkelijke houtstammen onder de grond gelegen en door een conserveringsproces zijn schitterende structuren ontstaan en is het hout zo hard als steen geworden. Wij hebben deze versteend hout stammen uit voorraad leverbaar. Voor dit project hebben wij specifiek stammen geselecteerd die aan de maat eis voldeden. Zo zijn er stammen geleverd met zowel grotere diameters als kleinere versteende stammen.

Versteend houten stammen

Varianten versteend hout stammen

Versteend hout stammen zijn in verschillende varianten leverbaar. Hiernaast een voorbeeld van een moderne, gepolijste variant. De gepolijste versie is ook in vierkante vorm beschikbaar. Als laatste hebben we de natuurlijke variant leverbaar zoals die binnen dit project is ingezet. Het zijn multifunctionele interieurstukken met een bijzonder verhaal. Klik hieronder voor een project waarbij de stammen als nachttafels zij gebruikt. Kijk ook gerust op de pagina van onze versteend hout stammen voor meer informatie.

Versteend houten stammen

Meer informatie?

We denken graag mee over de realisatie van uw project. Neem gerust contact met ons op!

Versteend houten stammen